Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kråka förebådar sommaren.

 

 

Silver mink himlen

Grön Smaragd armband bräcker.

Svart-vit fåror fält




Bunden vers (Haiku) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-16 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP