Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fläckar

 

Mörkret fyller rummet
Skuggorna fyller hela huset

Suset låter högt
Väggarna pustar ut

Fläckar!
Fläckar!

Svärmar över mina ögon
Fyller rummet med stora fläckar!

Jag är så RÄDD och vettskrämd!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2016-05-16 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP