Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EU:s banditer

 

EU:s banditer!
Hitler!

Sveriges banditer!
Hitler!

Tysklands banditer!
Hitler!

Österrikes banditer!
Hitler!

Frankrikes banditer!
Hitler!

Italiens banditer!
Hitler!

Vatikansk banditer!
Hitler!

Gereklans banditer!
Hitler!

Spaniens banditer!
Hitler!

Belgaums banditer!
Hitler!

…!
Hitler!

Och…!
Hitler!

Och… ….!
Hitler!

 Angle merkel!

Sveriges regeringen 

de eviga judhatare och ISLAM vännare 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2016-05-16 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP