Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjunker likt en stjerna


















sjunker som en stjerna
säger sig denna planet värna

allt är en fet lögn
de som blir mobbade borde gå i hopp

för fler är starkare än en
springer i en lop

det är en ensam värld
och resa

stå upp för dig själv
sluta mesa

du har mer än det
varför ger du av

dina energier
för dessa psykiska vanpyrer

som skall möta sig själva
för de du ger ditt blod

skall du säga nu är det nog




Bunden vers (Annat versmått) av Jonas Hagén
Läst 266 gånger
Publicerad 2016-05-16 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén