Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ditt mest poetiska ögonblick


Kulturer krockar som bilar krockar på vägen mot en psykologisk instabil destination. Kartan ritas om, vägbanan töjs lite rakare, men då kraschar fartblinda ännu hårdare.

Vägen är kantad av blommor. Du går förbi, inser att allting kan räddas bara alla rädda tänker lika. Jag står bredvid dig, fryser som jag vore naken i ditt mest poetiska ögonblick.

Jordklotet snurrar helt galet, konstigt att dragningskraften inte tappar taget om människor och hav. Jag säger det till dig och du skriker sönder himlen i samma ögonblick du förlorade mig.

______




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-16 17:47



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Vackert gestaltad dystopi
2016-05-16

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Sista versen passar inte här på poeter.se den bör bevärdigas pryda en seriösare sijt.

2016-05-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Vår värld av idag, sedd med en poetmänniskas iakttagande ögon, diktat i fin prosa.
2016-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP