Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker på Hasse å Tage

Kravodla mig genast, rensa bort all konstgjord skit
ge mig massa dynga från en ko, vatten från Mimers källa snälla ge hit!

Dra upp energisugande nollor och andra falska demokrater som skråla
JA ryck tistel och nässla ur min armhåla.

Ty jag är en viktig färsking från Tant grön
undan alla, annars sätter jag frön!




Bunden vers (Rim) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-16 18:47



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Så skööön:-)))
2016-05-20

  i af apa
grönsakslandet
vårt allas land...

ja målningen är fin!!
2016-05-17

  Anya VIP
Här är det ord och inga visor. Jag vill också vara kravodlad...ingen jävla konstgödsel till mig. Måste känna efter vad jag egentligen är. Bara älskar din bild. Vad duktig du är!!!
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP