Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förstår mig inte på alla ställen som sitter med svaren om mitt liv. Hur kan dom veta något om hur min kropp fungerar går dom i mina SKOR? Copyright © Gäller för alla mina texter + bilder.


Mina skor

Funderar varför men svaret blir därför
Svider som eld på ett öppet sår
Får inte till det försöker vända blad
Kliar mig i huvudet ingen lampa tänds

Jag läser skriver gör allt rätt
Men någon säger att det inte räcker
Så här ska du göra fina ord med hot som grund

Funderar varför men svaret blir därför
Svider som eld på ett öppet sår
Får inte till det försöker vända blad
Kliar mig i huvudet ingen lampa tänds

Jag stönar men vart är felet
Halva ord inget riktigt svar
Lagar förvrängda paragrafer

Funderar varför men svaret blir därför
Svider som eld på ett öppet sår
Får inte till det försöker vända blad
Kliar mig i huvudet ingen lampa tänds

Ska det vara så djävla svårt att ha en bra riktlinje
En som alla fattar till mer än 2% jag är inte dum
Jag är trasig i kroppen inte i knoppen

Funderar varför men svaret blir därför
Svider som eld på ett öppet sår
Får inte till det försöker vända blad
Kliar mig i huvudet ingen lampa tänds

Kan någon svara på hur man bokar tid
En hälsoundersökning hos dom .......
För dom kan ALLT om ALLT vet precis

Funderar varför men svaret blir därför
Svider som eld på ett öppet sår
Får inte till det försöker vända blad
Kliar mig i huvudet ingen lampa tänds

Våra Dr har bara riktlinjer om hur dom önskar
För det är bara dom andra som vet hur man mår
Varför har vi då vård snart är det kanske dom som opererar

Funderar varför men svaret blir därför
Svider som eld på ett öppet sår
Får inte till det försöker vända blad
Kliar mig i huvudet ingen lampa tänds


Lynx63 ©




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-16 23:15



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Frustrerande när ingen lyssnar men alla talar om hur man mår, fast inte är man hjälpt av det, det är ju frisk man vill bli!
Sjukvården blir till en jäkla cirkus emellanåt!
2016-07-14

  ResenärGenomLivet VIP
Oj oj...så jag känner igen mig i dina ord...men det är bara att kämpa vidare och inte ge sig...
2016-05-21

  Ljusletaren
Besparingar och åter besparingar!!!!! Bra sparat kanske blir till en extra fjäder till hatten. På detta vis så kommer den lilla människan i kläm. Se människan är för länge sedan borttaget för här är besparingar som gäller. Bra skriftat om hur det är att vara sjuk och inte bli trodd på/ kram

Ps Fortsätt att kämpa på
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP