Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Axlar, kukar, knä och tår

Jag var besatt
Under kjolen
På marken
Fann jag liggunderlag

Knullet är inte formel 1
Men det går
Fint lår
Kletar fast i hennes hår
Som tuggummi
Kletar in hennes lår
Får inte komma i hennes hår
Vår
En ny vår, gott nytt lår
Rågblont hår
På hennes lår. I hennes hår.

Jag är din bror
Du var fin som snor

Hej sol
Sommaren och jag far fram
Som syfilis




Fri vers av snabbmat
Läst 840 gånger
Publicerad 2006-05-06 00:23



Bookmark and Share


    HiFi
precis vad jag tror rör sig i en killes huvud... himla bra!!!
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

snabbmat