Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Världens mörker!

 

Sårat!
Förtvivlat!
Och förföljd av en annan religion!

Talar mina texter till världen!

Vem egentligen bryr sig?
Vem verkligen bryr sig om?
Än de som flytt för sitt liv

Jag skiter i människan!
Jag skiter om jag är en utvald människa!
Jag skiter i världen!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2016-05-17 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP