Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ödet tala sant

 

Någon slags tank slog mig i huvudet,

Att gå tillbaka i tiden är omöjligt
At befinna och inbilla sig i framtiden är också omöjligt

Att leva i nutiden är omöjligt
Dåtiden, nutiden, framtiden som jag själv INTE bestämt

Ödet!
Talar sant!

Någon slags skapelse är jag som född död till livet




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2016-05-17 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP