Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sitta där och glo - bara vara där jag är


Hjärnkramp - måstemoln

Ibland när jag har ett måstemoln
över mig, gråbrunt och pockande,
tungt och kompakt,
får jag hjärnkramp
och jag kan inte förmå mig
att  göra någonting alls.

Jag bara sitter där och glor med tom blick framför mig,
ingen musik i hörlurarna, tystnad, 
ingen mobilskärm att pilla på.

Ingenting alls. Skriver inte ens. Slutar tänka. Känner ingenting.

Det är som  ett magiskt mystiskt tillstånd. Tomhetens magi.

Jag bara sitter där. Vet inte hur länge.

Tid och rum förlorar sin mening.

Varken bra eller dåligt.

 

 

 

Bara att vara där jag är.

Tills...

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2016-05-17 14:38



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Den ensamma flugan, musiken som stör eller är det rent ut sagt ett brus från ett vattenfall?

Här har kroppen sagt ifrån att nu ska vila gälla. Skönt bara vara och dessa stunder skulle vara oftare. För många måsten är nog inga måsten eller ...

Bra text i alla fall/ kram
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP