Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stort träd

Igår satt jag under ett träd
som blommat ut
som nådde så högt
och växte än,
bestämt och trotsigt
mot den onåbara skyn,

jag satt där i flera år
och ju mer trädet växte
desto mindre blev jag,
jag krympte så pass
att jag fick plats innanför skalet av en pistagenöt

jag blev så liten jämfört med trädet
att jag blev yr
och jag kunde inte längre se
de inramade porträttfotona som hängde på trädet,
de försvann som i en eldsvåda,
uppslukades av himlen




Fri vers av Sanchez VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-17 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez VIP