Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid slutet

Vid slutet av vägen

vid kanten till nästa tanke

runt kurvan

under fötterna

i vakna drömmar

i tungans rot

bakom månens skeende

bakom allt bortom

genom ådrornas flod

på bergens topp

i rynkornas spår

utanför språket

finner man första sidan

i existensens bok




Fri vers av Minona
Läst 300 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-17 21:51



Bookmark and Share


  mike irow
o, vandrare o ögon kan leda oss vilse....
2016-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona