Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

John blund, en sargad psykopat

Kom nu John och kasta ditt grus i mina sargade ögon,
och låt mig få sova en stund,
Så kanske morgondagen kan ge mig svaret på min gåta.

Kom nu John,
Håll din hand i min,
Så ska vi tillsammans kasta oss nerför sömnens stup.

Kasta ditt grus och ring din vän Amor,
Så att jag mellan två kvinnobröst kan sova.
Låt henne älska mig,
Och se mig för den jag är.

Låt henne få dricka ur sanningens glas,
Låt henne få sova jämte mig här.




Fri vers av Syndafallet
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-17 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syndafallet
Syndafallet