Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllning till den viktigaste

4 månader var jag ifrån dig.
Och det var den värsta stunden i mitt liv.
I hela mitt liv har du funnits vid min sida.
Du har funnits vid min sida i vått å tort (mest vått).

När jag äntligen fick se dig igen grät jag för första gången på många månader.
Du kan alltid få mig att må bra.
Det finns ingen som dig.

Jag älskar dig.
Vill aldrig lämna dig igen.
Du är mitt hav.




Fri vers av westkustens
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-18 00:04



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja hav skall man inte vara ifrån för länge då kan man bli tokig! Från en som bott först vid Luleå kust, sedan över trettio år nu i roslagens kust... Vackert!
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

westkustens