Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min största idol

Starkaste jag vet.

Så stark du va när du spöade cancern första gången.
Jag visste att du skulle klara det.
För din finns bara en som min syster.

Va stark du va när du klarade dig ur dina skulder genom att slita som en oxe.
Det finns ingen som sliter så hårt som min syster.

Va stark du va när du kastade bort din värdelösa pojkvän som var otrogen mot dig.
Det finns ingen som är så bra som min syster.

Va stark du var när du frågade mig om hjälp när din cancer kom tillbaka.
Det finns ingen som förtjänar mina pengar och hjälp som min syster.

Jag finns alltid här för dig!
För det finns ingen som min syster




Fri vers av westkustens
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-18 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

westkustens