Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hörselskada!

 

Du viskade något!
Du sade något!

Häpen!
Svarade jag ingenting!

Du tänkte inte på vad du sa!
Du hade redan bestämt sig!

Häpen!
Svarade jag ingenting!

Du viskade något i mitt öre!
Du viskade högt!

Vad, vad det du viskade?
????




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2016-05-18 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP