Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett par skor

 

När jag var ett barn,
Ett par nya skor fick jag sällan av….

Ett par nya skor köpte jag åt mig
När jag blev vuxen

Jag försöker som möjligt att passa mig i de nyaskor
I de nya kläder som jag köpte åt mig själv

Jag är de gamla kläderna
Jag är de gamla skorna

Jag passar ingenstans!
Återvinna aldrig mig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2016-05-18 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP