Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkarbesök

- Ja ska ta pulsen.

- Nej, den vill ja ha kvar!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Dan Myrbeck
Läst 428 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2016-05-26 17:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA jöklars den vill man inte bli av med! :)
2016-06-03

  överlevaren VIP
Bra rytm i orden!
2016-05-30

  ResenärGenomLivet VIP
Dödshjälp kanske...
2016-05-29

    Lena Söderkvist VIP
Det är som den där romanen där några mystiska filurer går omkring och skall ta tid. Om man inte HAR tid då?! Fast det är klart, har man ingen puls så blir det etter värre, så jag förstår nog protesten här...
2016-05-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja den roar
alltid! Tack!
2016-05-28

  lila fjäderblomman VIP
*ler* med hela ansiktet. Du är väl för härlig!
2016-05-27

  Karina"Kia"
Du...Du.. Är för mycket Dan..
Jag skrattar gott..så skarpt genomtänk du skar med pennan här...

Helt lysande...Stor applåd!

Men snälla Herr Myra..det va bara ett pulsslag..som skulle tas..till låns skulle höras...lyssnas på..om det låter som musik..
Så va inte rädd...du får det tillbaka..det ska ju va mellan 60-80 slag i minuten
Tjoff...tjoff..tjoff..tjoff...ja den ska vara taktbar ;)

Du ala bara för bra<3
2016-05-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag vill också ha kvar min. Den brukar vara svår att hitta.
2016-05-27

  soligajag_1 VIP
Hahhah, , dunk dunk, ,
sktrattar som en "tok" åt dinba inlägg, nu vaknade jag till. .
2016-05-27

  Fem hjärtan VIP
:-)) vilken härlig och fyndig text!
2016-05-27

  ULJO
Dina små fyndigheter driver ju intresset för poeter.se till en annan nivå. Kul.
2016-05-26

  walborg
Fyndigt!!!!
2016-05-26

  Ingrid Trolle
Underbart! Får mig
att tänka på det
självupplevda:
Du, var sitter pulsen.
Tja komplicerat, skulle
jag velat säga.
2016-05-26

  Bibbi VIP
Du ger mig ett riktigt gott skratt i kvällen.
2016-05-26

  M.Eta
Man får inte vara sjuk när man går till doktorn för då,vet man ju inte vad de gör!! Visst!
2016-05-26

  Maria Sundelin VIP
Håll hårt i dina andetag
2016-05-26

  Ninananonia VIP
:) härlig..
2016-05-26

  Per Drysén
Säkrast att ha den kvar. Luriga, de där lärarna.
2016-05-26

  Anya VIP
Jaa det kan vara svårt det där med ägande...vad ska man ge bort och inte??? ;o)))
2016-05-26

  Rise Little One
Nej man skall inte ge bort pulsen bara så där!
2016-05-26

    ej medlem längre
Det är nog bäst att den får vara där den är!
2016-05-26

  Goraxy 89 Orion VIP
NEJ - Inte ska man ge bort pulsen... Man kan t.om behöva den ibland o den hör iaf till standardutrustningen!!!
2016-05-26

  Eva Helene VIP
Ja, även om den är lite oregelbunden (som hos mig till exempel) så är den ju ändå bra att ha. :)
2016-05-26

    ej medlem längre
Man får se upp för tjuvar!
2016-05-26

  Marita Ohlquist VIP
Där fick du till det!
Bra.
2016-05-26

    ej medlem längre
Ja den vill man ju ha kvar, liksom blodtryck och annat smått och gott. :)
2016-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck