Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18.05.2016 Onsdag. Ljuset närmar sig i vårrusningen till klöverängarna.


Det eviga ljusets barn

De dödliga stråken på min panna
lutar sig ut i folkvimlet och skrämmer
den lilla motsträviga människan från vettet.
Så lätt var det att bli av med odjuret.

Märk väl, som satan sa!

Naziguldet har sinat och kvar finns bara fradgan
kring munnen hos det envist klamrande till rättvisa
och egen vinning.

Vilket som....

Det är inte olagligt att döva smärtan med sprit i alla fall.
Ständigt denna sprit.
Och på en annan plats gråter sierskor av glädje över barnet.

Välkommen, som Jesaja sa.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-18 19:02



Bookmark and Share


    99knivesinside
Ständigt denna sprit. Så sant.
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP