Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtans själ

många gånger under livets 

 

outgrundliga stigar 

 

i livets mitt behöver

 

det inte bli komplicerat utan 

 

helt enkelt bara 

 

en

 

hjärtans själ 

 

som 

 

lyssnar 

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-18 21:25



Bookmark and Share


  mickech
Så sant!!
2016-06-09

  Fred Linz
Truth !

So very true in its complicated simplicity .



Wonderful and well spoken !
2016-05-19

  mike irow
så underbar tanke så underbar skrivet fångat sagt bokmärka
2016-05-19

  Bo Himmelsbåge
Fin dikt om vikten av att bara lyssna...
Ibland är det det enda som behövs!

2016-05-18

  Sofhia Wirström
så sanna och fina rader
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP