Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar det

Jag pressar motorn till det yttersta
Så jag flyger fram mellan vågorna
Och snurran som sitter på min ankel
Säger att jag hör hemma här
Och jag njuter av det farliga
För jag vet att om jag gör fel är det slut
Men det är mitt val
Och jag är ensam här
Jag älskar det




Fri vers av Hecate
Läst 401 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-18 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate