Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt utan tårar

Jag andas in
som efter en gråt.

Utan att veta om inre sorg
gör andningen så, efteråt.



Så påminns jag om vad som hänt
om allt som en gång varit
och den lycka vi en gång känt.

Så god du var gör att jag vet
vart din själ nu farit.




Fri vers av Martin Lind
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-18 23:27



Bookmark and Share


  Martin Lind
Jaa, Carinamnm. Vi kan bära sorg inom oss utan att vara direkt medvetna om den. Samtidigt kan det vara skönt att veta att fina minnen finns kvar.
Chawa, tack för dina ord. Ja, det känns bra att veta att en medmänniska har varit god och lämnat fina minnen.
2016-11-17

    carinamnm
Så trygg och varm i den tilliten. Fin!
2016-11-16

  Chawa VIP
Ord som griper tag. Slutorden skänker värme och tröst. Fint...
2016-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Martin Lind
Martin Lind