Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland bara rinner det


över

allt in i påsen
det fantastiska
det lågmälda
det randiga
och det skummande minnet av en god öl
vi hoppas helt öppet
vi håller i pennan
skriver på påsen
skriver
fantastiskt
fantiserande
fantasi
eggande
farande
fars
ande
far
åt
fanders
flandern
flamland
flammande
kanada brinner
rinner ut i sanden
ut ur handen
in i påsen
ut ur påsens hål
en hälsning till erik
om morgonkvällen
om dansen
vi skådar
till
sammans




Fri vers av christian hüls VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-18 23:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En ordflod på väg, ett radband, en taggtråd med rök i lungorna, men också dans som texten själv vänder upp. Dans och rök blir i mina ögon geniala ankare i texten - för det konstnärliga till verkligheten Kanada brinner - sen brister sansen åter: hälsa erik, se dansen i den skymning som är gryning. Det här tycker jag om.
2016-05-20
  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP