Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorterar allteftersom






Livet är fullt av överraskningar

en del är välkomna
andra inte

sorterar allteftersom

sparar allt det fina
i livets godispåse




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2016-05-19 10:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra att spara på det fina...
2016-05-21

  lila fjäderblomman VIP
Jag förstår att du gått igenom en hel del för att kunna göra detta! Bra!
2016-05-20

  louisegirl
Underbar godispåse
Bra!
2016-05-20

  Eva Helene VIP
Det är ofta svårt att sortera och kasta bort både på det inre och yttre planet men mycket klokt att som här kasta bort det ovälkomna allteftersom och bara spara det fina!
2016-05-20

  överlevaren VIP
Klokt att spara det som faller en i smaken och ger njutning!
2016-05-20

  Gunnel Eriksson VIP
Författarjaget kan verkligen ta reda på livets goda som en skicklig sorterare.
2016-05-20

    Peter Söderqvist
Vardagligt fin!
2016-05-19

  ULJO
Så finurligt och smart gjort
2016-05-19

    ej medlem längre
Klokt val!
2016-05-19

    Birgersdotter VIP
Så rätt ..fint och klurigt uttryckt
2016-05-19

    Dan Myrbeck
Bra tänk!
2016-05-19

  Karina"Kia"
Gott gotti gott gott!
Det är min filosofi..påsen kan aldrig bli för stor i
Det goda livet!

Finfinurligt jäkligt bra skrivet!
2016-05-19

  Marianne Räf
Man får va´glad så länge det
finns nått kvar av Livets godis!

2016-05-19

  M.Eta
Svårt att slänga bort och sortera, vissa saker finns mycket minnen omkring. Text att ta till sig!
2016-05-19

  StinaJ VIP
En fin text som inspirerar till att njuta av livets goda. Väldigt insiktsfullt
2016-05-19

  Maria Sundelin VIP
Ett bra val
Själv sparar jag det betydelsefulla minnen i hjärtat
Kramar
2016-05-19

  Rise Little One
Ingen ide att spara de dåliga ... helt rätt inställning till livet fr. din kloka penna.
2016-05-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Visa och tänkvärda ord från en härlig kvinna!
2016-05-19

  Nils-Robert
Stämmer. Man har ett skåp i sitt hjärta som man lägger allt det fina. Tar ut och tittar på det ibland,
2016-05-19

  mike irow
bra finlurigt fångat...
2016-05-19

  Nannie
väldans klokt o bra
2016-05-19

  Anya VIP
Jaa idag skulle jag sannerligen behöva den där livets godispåse. ska kolla bakom soffan om jag hittar den. Är less på överraskningar som inte är välkomna..
2016-05-19

  Solstrale VIP
Viktig insikt klokt att pränta ned vishet att dela!
2016-05-19

  Niliboy
Ska köpa en påse!
2016-05-19

    ej medlem längre
Vilken underbart god liknelse!
2016-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP