Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar kring den iterativa processen i livet - eller trial & error-metoden ... ... om än i en mer kvalificerat tillämpad version ...


Ibland när dagen lider mot sitt slut ...

... det kan vara
nödvändigt att
påminna sig om
att det är en ny dag
imorgon när vi tittar ut ....

... och att det är
nya möjligheter 
som den med sig bär ...

Nej, livet börjar ej om
men det är heller ej slut
om än det imorgon
kanske inte är detsamma
det är idag här och nu
så är det stundom 
en chans för dig och mig
att göra om
och se till
att det blir som vi vill
eller åtminstone bättre än förut ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 931 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-19 17:29



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
dina rader stannar
i mitt inre
jag tar till mig
dina ord likt en bön
2016-05-19

  mike irow
hopp o längtan bringar fina bilder
darrar klangernas toner...innan dagen lider...
2016-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP