Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer vi bort från varandra


när mörkret faller på?
Skogar, slätter, berg
är försvunna och havet
brusar i ett kraftlöst minne

Något vi kallar Livet
drar den tunga ensamheten
med linor flätade av ovisshet
beskådat av tanken som söker
en räddning för stunden
medan tiden andas
ljudlöst i obegripligheten




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2016-05-19 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP