Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick-Poesitävling genom att förolämpa President Erdogan.

 

 

 



Bild:Boris Jonson


 

 

"There was a young fellow from Ankara,

 

Who was a terrific Wankerer?

 

Till he sowed his wild oats,

 

With the help of a goat

But he didn’t even stop to thankera."

 

Före detta borgmästare i London gjorde honom ordföranden för den turkiska Erdogan "Onanist” (Idioten) i en dikt limerick som vann en tävling.

 

Boris Jonson har vunnit ett pris av 1000 Pounds till en dikt om Turkiets President rouge att han har sex med en get, skriver The Guardian.

 

Humoristiska dikter av den tidigare borgmästaren i London-utgiven av Spectator tidningen angående Recep Tayyip Erdo?an ansträngningar att anklaga en komisk tysk för en offensiv dikt-presidenten utser en "stor idiot".

 

Johnson, en tidigare utgivare av tidningen åskådare, vann "Poesitävling genom att förolämpa President Erdogan", även om givaren av jurybedömd, Douglas Murray, sade att tävlingen fick tusentals dikter.

 

Priset har donerats av en läsare.

 

Johnson-vars farfars var turkiska-sa det var skandalöst att en tysk domstol har meddelat en dom av komikern Jan Bohmermann inte längre kunna upprepa detta om presidenten.

 

"Om någon vill göra ett skämt om kärlek som blommar mellan Turkiets President och en get, bör du kunna i alla europeiska länder, inklusive Turkiet”, sade Johnson Nicholas Farrel av den schweiziska tidningen Die Weltwoche, vid vilken punkt den senare fick honom att komma in poesitävling åskådare.

 

Johnson erbjöd då humoristiska poesi (limerick) vann tävlingen.

 

Som beslutade att bevilja Award, Douglas Murray, sade var "säker och bättre dikter. Säkert fanns det några ännu mer obscena... Personligen tycker jag det är en fantastisk sak som en brittisk politisk ledare visade att Storbritannien inte kommer att lutar framför Ankara påstådda Kalifen ".




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 636 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-20 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP