Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instant access

Ibland kan det vara svårt

att erinra sig namn på personer

när man talar med en bekant

om någon aktuell händelse

från radio eller tv

Man vet så väl namnet

men genom ett långt liv

finns många namn lagrade

i "skafferiet"

Många namn har inte varit

framplockade på länge,

vilket är fördröjande;

och man önskar

att man hade en kortare väg

från "köket" till "skafferiet"

för att få "instant access"

när det behövs

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-20 12:36



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Irriterande på
"min ära"Men
när man börjar
Leta hittar man
En massa annat
I minnesbråten
Som kanske
Visar sig vara
Intressantare
"gammal är
Trots allt,äldst"
Eller?
:)


2016-05-20

  Bo Himmelsbåge
Joo... jag känner igen fenomen...
man önskar att man ständigt hade
fingrarna aktuella i alla syltburkar samtidigt...
men eftersom vi inte har datorns snabba o effektiva hårddisk,
får vi leva med en viss fördröjning
o ett visst svinn!
2016-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP