Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Two For One Thoughts.

dags att gå, tänker jag, eller inte? Lite ambivalent, men på väg, att tänka- gå.
Jag kan gå även om han inte är här.
Jag kan gå, även om han är här.
Det är min tanke.
Dags att göra något av min tanke.

Det finns oanade möjligheter.
Det finns olika Utvecklingar.
Olika Utvecklingsstadier , för en kropp.
För en och samma människa.
Börjar det, eller slutar det i tanken?
Kanske i katastrof?
Katastroftänkande, rest in peace?
Artform Catasstrophic.
Le Tribute.




Bunden vers av Mim
Läst 193 gånger
Publicerad 2016-05-20 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim