Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjön

Vårens stilla sjö, bär sin höga himmel
lätt och tyst.
Så som liv och död i ett ögonblick
insomnande vågor, varandra kysst.




Fri vers (Prosapoesi) av Ulf Folke Folkesson
Läst 331 gånger
Publicerad 2016-05-20 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Folke Folkesson
Ulf Folke Folkesson