Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens drömmar, ett verkligt ljus!

Förflutna år, Förträngda minnen, Förträngda minnen, som man inte känner igen för att de varit förträngda, ibland idel fantasi, men de drömmarna, känns bekanta. Låt mig bekanta mig med mina drömmar, låt dem vara mina vänner, även när jag vaknar. Och "ledare" till någonting nytt, vad jag drömt. Ibland en god tanke, som jag kan leva på, resten av dagen. Sömnen, är så viktig.

Vad jag drömde inatt? Jag kommer ihåg
Jag kommer ihåg detta; Plötsligt.
Drömmar, är ett stort plötsligt, timmar som man ligger i dvala, och inte drömmar alls, och så kommer punkten, där säcken knyts ihop allt mer och mer.

Vad jag drömde inatt? Svar; Jag drömde att, en kvinna, som jag bott på institut med, satt på samma buss som mig, Hon , visade mig, ett fotografi, på sig själv, och sa; Det här är; Maria Lorentszon, hon presenterade sig, som om det var allra förata gången, hon presenterade sig, och jag, kände en samhörighet, någonting, som kändes , som trygghet.

Bakgrundshistoria; Vi var verkligen vänner, ett tag, på institutet. Har inte träffat henne, på många år, och aldrig igen, aldrig sedan dess, skall jag nog skriva, det är mer korrekt.

Jag drömde även om , att jag var på pressbyrån, och köpte en tidning, en sportbehå i fleece, en tröja, ett par shorts, med ovanligt sidentryck på, vid midjan, på framsidan, trycket föreställde tigerungar, mot vit bakgrund, tydliga dubbelsömmar, orange/vita shorts, som hade ett sportmärke på sidan, av den långvita sidan. Och ett par billiga sportskor, allt detta, på Pressbyrån. Smiley.

Bakgrundshistoria; Jag har verkligen, mentalt ,velat gymma ett tag.
Aldrig, att man vet , vad som fastnar i drömmarna, kanske; är detta tjusningen?




Bunden vers av Mim
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-20 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim