Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagom lagom

Jag blev övermätt, men rapade "lagom". När jag rapat, och det "spänt" sig, över magen...
Detta är inget vuxna får skriva om, det är tabu, om det inte gäller , ett smått barn.
Eller äldreboende? Fördom , hit och , dit.
Är det sant?
Eller KAN DET VARA SÅ?

Det är sällan jag rapar lagom, oftast blir det inget alls, eller så rapar jag, och det blir, en obehaglig mättnad, efteråt.
Men Just Idag, Rapade jag högt och "Lagom", Lagom, för att efterverkan, det lilla tryck, som fanns i magen släppte ut all luft, all väders...

Och efteråt, var jag lagom mätt, fastän jag ätit; för mycket.




Bunden vers av Mim
Läst 155 gånger
Publicerad 2016-05-20 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim