Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotot är taget och tillhör min gode vän och fotograf Leif Baggström


Livs partners

Vad är väl sanningen om livet?

 

Tiden och livet hör ihop

likt partners.

 

Men

 

Ibland så är den ena otrogen den andre

 

Ty

 

det är allt för ofta

som den sista slocknar

på grund ut av den andres svek..

 

 

Ibland behövs en flykt i tiden.




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 849 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-05-21 08:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorgsna tankar..livet är inte alltid så i fas!
Ibland hopar sig alla prövningar!
2016-06-29

  Bo Himmelsbåge
Tiden o Livet går inte alltid i takt
det är sant som det är skrivet
det är sant som det är sagt

Tiden är inte alltid trogen
bara försvinner o går o går
oberoende av vad Livet erbjuder
i form av prövningar o sår

Men i Evigheten där har Tiden
ingen makt
där är det Kärleken som råder
o det behövs ingen pakt

Är det jobbigt här på Jorden
kanske detta kan vara till tröst
att i Evighetens famn finns varken mörker eller höst

Tänkvärd o inspirerande dikt!
Tack!

2016-05-21

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...bra jämförelse...
2016-05-21

  M.A.J.R
Det här var en riktigt bra skiftat, en sån känsla!
2016-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP