Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnena i en röd ask

Bäddar om din redan bäddade säng,
andas in din doft som ännu finns kvar

När dagarna är oändliga tänker jag
på minnena jag lagt i en fin röd ask

Ringer din telefon som ligger på bordet
för att få höra din inspelade röst

Viskar ditt namn för mig själv,
önskar jag kunde få ett svar

Slår på vårt favoritprogram,
häller upp vin för två

Ute tar ljuset aldrig slut trots
att det är natt för längesen

På morgonen står dit glas orört kvar,
gör om samma sak som igår..




Fri vers (Fri form) av Emme
Läst 385 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-21 10:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ord av saknad som berör..
2016-05-27

    Max Poisé
Mmm!

Ok! Nu förstår jag!

( när någon annan läser denna kommentar så är det helt okej
att skaka på huvudet och sucka)
2016-05-22

  M.A.J.R
En stark känsla att leva med saknaden.
2016-05-21

  Quasimodo
Tungt att leva med och bearbeta i saknad och minnen!
2016-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme