Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Music: Relaxing Background Music Instrumental - relaxdaily N°053 (flow)


I ro

 

I ro jag andas dina drömmars ord

som havets vackra stillhet

 

vilar som ett skepp i hamn

vilar där i din mjukaste famn

 

läppar kysser hud

där lyckan finner sitt bo

 

då ljuset i dina ögon 

skänker mig kärlek så

att ord är överflödiga

 

tänk att liv kan vara så

underbart ändå

 

I ro jag andas dina drömmars ord

som havets vackra stillhet

 

vilar som ett skepp i hamn

vilar där i din mjukaste famn.

 

 



 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 533 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-05-21 14:20



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Väldigt vacker!
Bokmärker.
2016-05-24

  Sofhia Wirström
Dina ord är
som mjuka smekningar
2016-05-22

  Bibbi VIP
Så rofyllt.
2016-05-21

  Fem hjärtan VIP
Du skriver så innerligt vackert i ett mjukt flöde..!
2016-05-21

    ej medlem längre
Dina ord väcker längtan ...
2016-05-21

    Peter Söderqvist
Texten andas romantik och tillförsikt.

Vackert.
2016-05-21

  Nils-Robert
Håller med Martin. Så välbalansrrad text. Så vackert sagt.
2016-05-21

    ej medlem längre
inspirerande text. snyggt komponerad.
2016-05-21

  M:tin
Så vackert du skriver, ger mig fin inspiration!!!!!!
2016-05-21

  M.A.J.R
Jag upplever i min läsning utav din text som en fröjd och en harmoni förgyller min ögon av dina meningar. Vackert diktat!
2016-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP