Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tar min anda



du träder fram ur ingenstans
i kort vit klänning
röda högklackade skor
som jag kysser
tar av
fortsätter kyssa dina tår, fotvalv, fotrygg, häl
ankel, vad, knä, lår...

du smakar räka, hummer, krabba,
mussla, ostron, snäcka,
sjöborre, alger och plankton

jag dricker ditt vatten
kallsup efter kallsup
av ditt varma hav

jag tvättar hela mitt ansikte
att vara fokuserad
får en ny betydelse

sjöelefanten vaknar till liv
din egen valross
det mest fantastiska är fortfarande fantastiskt

du har sagt du är galen
jag utvecklingsstörd
jag dödade din blyghet

vem som helst skulle kunna stoppa oss
men ingen vill göra det
det här är för vackert...en oblodig revolution




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-21 13:40



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
ha ha ha tack ska du ha
2016-05-21

    ej medlem längre
Den här dikten är helt fantastisk! Väldigt intensiv, det händer mycket saker, allt är galet och i överflöd. Att ge sig handlöst åt en annan människa..
"jag dricker ditt vatten
kallsup efter kallsup
av ditt varma hav

jag tvättar hela mitt ansikte
att vara fokuserad
får en ny betydelse"

2016-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP