Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andnöd

Hjärtat stannar
en tankebana som varar en evighet
är över lika fort
En känsla så verklig men ingen vill se
hur en människa nästan dog
med ett falskt léende för dig

Din dömande blick är en rem
åtdragandes runt bröstet
Ropar på hjälp men ingen kan höra
en tyst andnöd
Du låtsas se
men du är blind för all din tortyr

Nästa gång, dra remmen hårdare!




Fri vers av Ida C Nilsson
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-21 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida C Nilsson
Ida C Nilsson