Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömmer om att ABBA ska återförenas


Jag drömmer om en vit jul i år, och om en alkoholfri midsommar med 35 graders värme. Jag drömmer om att ABBA ska återförenas och spela på Friends Arena, och att alla medborgare i hela Sverige från och med den kvällen ska vara bästa Vänner. Jag drömmer om att få strosa genom staden i min Sport-BH och mitt stora skägg, med ett leende som övervinner all ondska. Jag är övertygad om att alla anständiga härliga medborgare en dag kommer att krama varandra öppet och spontant, och att... ingen kommer att vara olycklig eller psykiskt sjuk. Och ingen kommer att sitta och hänga på internet för det finns så mycket roligare och viktigare saker att syssla med.
Se hur den nyutslagna syrénen blommar och duschas av ett uppfriskande regn. Känn hur kärleken sjunger i hela kroppen av att alla är så snälla och omtänksamma vart man än befinner sej. I have a dream... la la la laaaaa.. På ABBA-konserten kommer det att vara magiskt, och jag ska få ett Wild-card backstage efteråt.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-22 00:13



Bookmark and Share


  M:tin
Fin tanke!!!!!!
2016-05-22

  kardman
Härlig tanke.
2016-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP