Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Problem



"Men vad är ditt problem?!", skrek han

"Ja du", sade jag. "Patriarkatet. Klassamhället. Den strukturella rasismen."





Fri vers (Fri form) av kravaller
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-22 13:57



Bookmark and Share


  Li-Lo
kan inte sägas mer direkt, poetiskt och korrekt, typ..

//Li-Lo
2016-12-20
  > Nästa text
< Föregående

kravaller