Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Davy Jones Music Box with Rain


Poet ( PoetryArt )

Poet

Det finns ingen som skriver min himmel som du 

det finns ingen som är himmelen som du

när vindarna blåser försiktigt

du viskar mitt namn

jag hör

i orden dina

toner av ljud

känner smärtan

i mina vener

stormar av längtan

gör mig yr

försiktigt vandrar jag

i skuggan

av dina spår

din kärleks längtan

blir min

och det är vackert

för jag känner din längtan

jag känner din kärlek

i ord

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-05-22 00:28



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så innerligt vackert skrivet!
2016-05-22

  Per Drysén
Tycker mycket om dina ord och att du formar dikten så fint. Vackert är det.
2016-05-22

  M.A.J.R
Väldigt fint skriftat :)
2016-05-22

  rondell
Ditt skrivande slår det mesta..
Så vackert så kärleksfullt
Så längtansfullt
Så vackert!!!
Tycker om...
2016-05-22

  Sofhia Wirström
ömhet
kärlek
hopp
ja säg vad du
inte fångar
med dina varma rader
2016-05-22

    Peter Söderqvist
Fint. Du utforskar verkligen kärleken i dina dikter.
2016-05-22

  Peter Olausson VIP
Ömhet, längtan, respekt i de orden
2016-05-22

  Angel of love
Dina ord är poesi de är kärlek.
2016-05-22

  ULJO
Du är en sann poet
2016-05-22

  M:tin
Du skriver så vackert Nina!!!!!!
2016-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP