Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömsat mitt skinn

Med kraft, styrka och kärlek har jag lämnat det gamla,det som ruttnade inom mig.
Nu gnistrar min själ och hjärta,och på mina läppar syns ett leende som ofta bubblar över till ett glädjande skratt.

Min svarta himmel har spruckit upp och det klara blå lyser starkt igenom och både värmer min kropp och själ till ett bättre liv.

Ett liv som är menat att levas.




Fri vers av Angel of love
Läst 585 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2016-05-22 03:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar i text och bild vännen!
2016-06-08

  Lars Hedlin
Underbart befriande vackert :) kram
2016-06-01

  Ole Sunnerfjell
Kärleken har en stark förmåga att poppa upp trots att den legat i träskmark. Lika frisk, lika stark, lika nyfiken som den första vårblomman.
2016-05-30

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar känsla...så fint...
2016-05-25

  louisegirl
Så vackert ordat <3
2016-05-24

    Dan Myrbeck
Ja, skinömsning behövs ibland.
Så det bästa vore om man kunde bli kallad precis som till läkarbesök!

Kram!
2016-05-23

  Ljusletaren
Älskar sådana här texter. Texter som ger hopp även till andra att få blomstra upp. Vi får se, läsa och höra om så mycket elände och därför är en sådan här text givande bra för den ger hopp till alla.
Mycket bra ordat och grattis till att du återigen har hittat tillbaka till dig själv.
/kram
2016-05-23

    Max Poisé
Ja!

Sommaren är här :-)
2016-05-22

    ADI Nehlin
fin text, berör
2016-05-22

  Maria Sundelin VIP
Ibland behövs det förändringar
Kramar
2016-05-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Så härligt och glädjefyllt du diktar om att gå från mörker till ljus!
2016-05-22

    ej medlem längre
Vilken styrka och kraft dina ord bär med sig!
2016-05-22

  Ninananonia VIP
Underbart och befriande i ord..
2016-05-22

  M M Mannheim VIP
En underbar text om hur en människa hittat en öppning i mörkret.
2016-05-22

    ej medlem längre
En fröjd att läsa!
2016-05-22

  erkki
Så fräsch man känner sig efter ett lyckat klädköp. Fin metafor med ömsade skinn!
2016-05-22

  soligajag_1 VIP
Vilken fantastisk vacker dikt om att få må gott igen och njuta av det!!
Bokmärker denna!!
2016-05-22

  Nils-Robert
Fint beskrivet av det viktiga
2016-05-22

  ULJO
Ljuset i tunneln blir allt mer synligt med andra ord? Bra skaldat
2016-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love