Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinden blåser knackar blad sommaren går på parad.


Det glömda fält med förgätmigej.

 

 

Under vårens bris vindar jag tar frukost i mitt grönskande trädgård, som blommat denna nätta natt en vit och lila buske vid 20 meter på området,

 

Nedanför fönstret på långa sträckor i trädgården vajar ett körsbärsträd

gräset är grönt och vitt av liljekonvalj blommor, lejonhjärta och förgätmigejs,

en bred förgätmigej fält sträcker på nacke

 

Körsbärsträd blommar har börjat skaka dödlig

 

Blåst som blommor blad, guld kantar min kaffekopp.

 

Plötsligt inser jag att är tidigt på morgonen, det är kallt och coolt,

 

festlig lukt som är en festlig stämning, ren uppfriskande.

 

Min dörr, kastar häst hoven.

***

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-22 11:08



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Fin text, med en lite motsägelsefull titel.


2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP