Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindflöjeln slets av och slog ned i lä



Ett svart gift. en tyst luft,
ingenting bakom, ingen kvar
slår den med full kraft och ödelägger

Herre Gud

Vindflöjeln slets av och slog ned i lä

korsdraget, och en vinterblomma slog ut
där det onda lade sej ömt och tröstades




Prosa av Lars Gullberg
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-22 11:56



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Helt hejdlöst vild text här igen - kan inte låta bli att gilla!!!
2016-05-22

    ej medlem längre
En spännande text som väcker frågor.
Gillar allt med den men slutet är helt suveränt.
2016-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg