Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligga

När man blivit lite äldre

ska man inte bara gå och tänka

på att få ligga

Nej det ska man kanske

lägga av med




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-22 15:14



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Absolut inte...lägg inte av med det !
2016-05-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Lägg inte av med det! Love is all! Även när man blir äldre.
2016-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP