Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tysta hus




människor
en familj
böcker

ingen musik
inget prat
ingen sanning

högutbildade
lämnar barnen
sin barndom




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-22 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP