Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=_-sbkTfZfUs


Hänfridh Properius skruvar UPP & ryter TILL


När Hänfridh Properius i sin rosa gummikostym med sin Maxade uppsyn sa en och annan sanning till Kommunalfullmäktiges församling, då växte föraktet och hatet.
Men det var bara svenskt gråmulet tyst... Tyst som på bårhuset. 3/4 män, fingrandes med glasögonen, ett himla himlande med blickarna. "Host" och "host". Endast en Kvinna som ställde sej upp och applåderade, och nån som hastade ut på toan.
Hon började bli ett verkligt hot i staden. Jag vet, jag ser vad ni tänker kära ni. "Vem i helvete tror hon att hon är??!!" Jag VET, till skillnad från er, vem jag är och vad jag håller på med. Ni är lata, slöa, dumma, håglösa, så jävla nöjda och trygga med era feta löner! GÖR nånting för alla dom Människor som verkligen behöver hjälp och förändring. VAKNA för Guds skull!! Vad är det här för ett jävla DÅRHUS??

 



Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-22 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP