Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill kunna hata dig

Blickar ut över havet
som ligger lugnt
men inom mig rasar
tusen stormar

Jag vet att jag älskar
dig mer än livet
samtidigt som jag vill
kunna hata dig

Har sparat alla minnen
i mitt innersta fack
men funderar på att
släppa ut dem

Känner hur hjärtat slår
tyst inom mig
och vid varje slag så
slår det allt saktare




Fri vers (Fri form) av Emme
Läst 381 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-22 22:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
gripande bra
2016-06-09

    Max Poisé
Du växer i ditt skrivande E. Mycket tydliga känslor som sprutar ut ur stavelserna! Bravo !!!(ståendes)
2016-05-22

    ej medlem längre
Oj här känner man verkligen att det är en människa bakom orden. Fint känslostarkt
2016-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme