Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

halv två


han står och slösnackar
halv två med ölflaskan
nöjd utan nål letar
halmstrån i höstackar
höstnatten sätter sina spår
du var ingen igår
men ikväll
är du speciell

för jag ler och du ler tillbaks
våra meningar menar bra
men du menar det mer än jag
baserar jag på
att du var ingen igår
men ikväll
är du allt en stund


för du skulle kunna vara vem som helst
och du skulle aldrig kunna vara nån annan
för nästa gång är det nästa som
får mig fundera över samma saker
du var ingen igår
men ikväll
är du kanske någon

så ge mig ditt djup, låt mig ta isär
låt mig ta allt ditt tragiska, var min värld
men jag lär inte känna, jag bara lär

och jag tror att svaret är

att du var ingen igår
och ikväll
är du ingen heller

men imorgon kan världen gå under




Fri vers (Spoken word/Slam) av Ap
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-22 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ap