Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med is såväl i magen som i mellanöstern


barndomsvännerna pratar kändisar och galaklänningar
lyckligt obrydda om natoländernas vapensändningar
för det är väl en småsak
om barnsoldater utan mat i magen
ligger med skjutklara skjutvapen
på hustaken i nån kåkstad
men om det är kampanj klart man tänker på andra
köp nåt band som visar vart du skänkt dina slantar
egocentriska tankar
TITTA PÅ MIG! JAG HAR HJÄLPT NÅGON ANNAN!
och det känns ganska bra
för inget mattar av en skandinavs samvetskval
som en slant om dan till ett afrikanskt fadderbarn
duktig du är.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Ap
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-22 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ap